Wie zijn wij

Explore Botswana is een onderdeel van het bedrijf Explore Namibia cc dat gevestigd is in Windhoek, Namibië en is opgericht door de Nederlanders, Marco en Elise.
Voor vele personen hebben zij in de afgelopen jaren een self-drive vakantie in Namibië georganiseerd. Vele tevreden klanten keren inmiddels terug naar Afrika en zijn op zoek naar een herhaling van deze “ultieme avontuurlijke ervaring”.

Anderen willen het ultieme avontuur opzoeken en al dan niet in luxe of juist ‘basic’ het wilde Botswana ontdekken.
Na vele verzoeken om ook Botswana op te nemen in ons pakket hebben we voor deze groep avonturiers is met zorg Explore Botswana opgezet.
De eigenaren, Marco en Elise hebben samen al veel gereisd door het Afrikaanse continent en hebben hun hart eraan verloren.  Toen de mogelijkheid zich voor deed om naar Afrika op avontuur te gaan en een bedrijf te starten, was er geen twijfel voor hen mogelijk. Ze namen een beslissing en besloten hun Nederlandse leven te verruilen voor een Afrikaans avontuur 10.000 km zuidelijker. En het is fantastisch!

Door hun vele reizen weten Marco en Elise en hun medewerkers de mooiste plekjes te vinden in Zuidelijk-Afrika. Hun enthousiasme en fascinatie voor dit deel van het Afrikaanse continent delen ze graag met iedereen die naar Zuidelijk-Afrika op vakantie wil gaan. Daarnaast neemt Explore Botswana een groot gedeelte van al "het geregel" omtrent de voorbereiding van u over, zonder dat u iets in moet leveren op uw voorkeuren of op het gebied van privacy. Hierdoor gaat u avontuurlijk georganiseerd op reis en doen wij ons uiterste best om het voor u een onvergetelijke vakantie te laten zijn.

 

Team Explore Namibia

Tour Consultants van Explore Botswana: Marlous, Silvia, Elise, Iris, Monique & Hilma

 

Logo EB

 

dutch Het management van Explore Botswana cc is Nederlands en staat garant voor een betrouwbare en hoogwaardige service.

 

Namibia NTB Explore Namibia cc is als bedrijf geregistreerd in Namibië en is officieel lid van de door de overheid ingestelde Namibia Tourism Board (NTB).

 

Air Namibia De Namibische luchtvaartmaatschappij Air Namibia is sponsor van de aan de NTB geregistreerde organisaties.

 

TASA Namibia Explore Namibia cc is officieel 'full member' van de Tour & Safari Association Africa (TASA). De TASA ziet toe op het naleven van allerlei regels in het toerisme en alleen als men aan de gestelde eisen voldoet kan een organisatie hierbij aangesloten worden.

ATTAExplore Namibia cc is lid van de Advancing Tourism to Africa (ATTA). ATTA is de grootste Europese vakorganisatie voor toerisme in Afrika.

 

Car Rental Association NamibiaEr wordt gebruik gemaakt van de aan Car Rental Association Namibia (CARAN) aangesloten verhuurbedrijven.

 

TOSCOExplore Namibia is lid van TOSCO (Tourism Supporting Conservancy) en werkt zo mee aan het behoud van de natuur in Namibië.