Welkom in het ongerepte Botswana!

U bent op zoek naar het echte avontuur en houdt van uitdagingen...

 U wilt op self-drive in Botswana, maar wil graag hulp bij het regelen van uw reis…

Of u heeft niet de tijd of de mogelijkheden om alles zelf regelen…

Ontdek Botswana samen met ons!

Botswana is wild. Een goede voorbereiding en planning zijn dan ook noodzakelijk. Daarbij kan Explore Botswana u helpen. Explore Botswana biedt complete pakketten in Botswana aan. Of het nou gaat om autohuur, luchthaven transfers, het boeken van campsites en accommodatie, inclusief een complete routebeschrijving in het geval van een self-drive trip, wij organiseren het voor u. Kijkt u eens naar mogelijke routes op onze website, maar ook voor op maat gemaakte reizen kunt u contact op nemen. Ons team staat voor u klaar!

Het is een land dat een overweldigende natuur kent. De parken die het land rijk is zijn enorm divers, van deltalandschap tot aan de droge Kalahari woestijn. Dit brengt ook al de soorten ‘wildlife’ met zich mee die men zich maar voor kan stellen.

Botswana is avontuurlijk en een self-drive vakantie dient bijna gezien te worden als een expeditie. Het is een land bij uitstek geschikt voor reizigers die het rijden in een 4x4 op ruige en spannende wegen niet schuwen. Wanneer men kiest om (deels) te kamperen overnacht men op de meest unieke plekken. Het zou zo maar kunnen dat er olifanten of hyena’s over de campsite lopen.

Kiest men voor meer luxe, met bijvoorbeeld een fly-inn safari, dan kan dat natuurlijk ook. Men hoeft dan echt niets in te leveren wat natuurschoon of avontuur betreft. De luxe lodges bieden een geweldige sfeer en zijn veelal gelegen op de meest schitterende plaatsen.

Of u nu voor kamperen kiest of in accommodatie verblijft, het zal een vakantie worden om nooit te vergeten.

 

Sunset